Offerte Aanvragen

Service

100 % belgische makelij

100% Belgische makelij

T-Rack biedt duurzame en kwaliteitsvolle producten van 100% Belgische makelij. Van ontwikkeling tot assemblage, alles gebeurt in België. Hierdoor kunnen wij kort op de bal spelen en houden wij toezicht op het volledige productieproces. Het resultaat? De kwalitatiefste en betrouwbaarste dakdragers waar je als vakman voor lange tijd op kan rekenen.

Modulaire opbouw

Wij zorgen voor een oplossing op maat, waarbij veiligheid en draagkracht centraal staan. Door ons modulair systeem kan u kiezen tussen de standaard T-Rack dakdrager en de heavy-duty dakdrager. Hierdoor komen we altijd tot de beste oplossing voor iedere vakman! Neemt u steeds veel zware materialen mee of dient uw dakdrager slechts voor enkele lichte ladders? Wij hebben de oplossing!

plan modulaire opbouw
daksteun op camionette

4 jaar garantie

Gebruiksgemak, kwaliteit en duurzaamheid, daar heb je met de aanschaf van een T-Rack dakdrager zeker voor gekozen. Met onze producten ben je zeker dat je voor lange tijd zorgeloos jouw ladingen kan vervoeren op je bedrijfsvoertuig. Daarom bieden wij ook een uitzonderlijk lange garantieperiode van 4 jaar. Indien er onverwachts toch iets gebeurt met jouw dakdrager ben je zo zeker dat je probleem meteen verholpen wordt.

MONTAGE TER PLAATSE OVERAL IN BELGIË

Wij zorgen ervoor dat u snel kan genieten van een draagkrachtige maar vederlichte dakdrager op maat van jouw camionette. Ons team komt ter plaatse om alles zorgvuldig te monteren en installeren. Bij installatie, onderhoud of uitbreiding van jouw drager zorgen onze ervaren techniekers voor een feilloze service ter plaatse. En dat overal in België!

dwarsliggers camionette

LICHT EN STERK MATERIAAL

T-Rack kiest resoluut voor aluminium bij het vervaardigen van onze dakdragers. Een licht en sterk materiaal dat ten alle tijde betrouwbaar blijft. Bovendien is aluminium een bijzonder slimme materiaalkeuze: het gewicht van een aluminium dakdrager blijft beperkt in vergelijking met andere materialen en daarnaast is aluminium bestand tegen oxidatie of roest. Een hoogwaardig materiaal dus, met niets dan voordelen!