Offerte Aanvragen
+

T-Rack verhuist naar een nieuwe locatie!

T-Rack, gespecialiseerd in het inrichten van bestelwagens met dakdragers, glasdragers of accessoires, verhuist van de Désiré de Bodtkaai naar het gloednieuwe bedrijventerrein Doorn Noord in Ninove. In het najaar van 2023 openen we er officieel de deuren. Ontdek hieronder hoe ons nieuwe pand ons team zal helpen om onze diensten nog verder te verbeteren. 

Duurzaam pand

Het nieuwe pand van T-Rack wordt gebouwd met duurzaamheid in het achterhoofd. Het pand in Ninove zal voorzien zijn van zonnepanelen en warmtepompen om het bedrijf ecologischer te maken. Ook worden er laadpalen geplaatst om de steeds groeiende vloot aan elektrische wagens op te laden.

Meer werkruimte

De nieuwe locatie biedt T-Rack meer werkruimte. Met een kantoorruimte van 500 m² en een atelier van 2000 m² hebben alle medewerkers meer dan voldoende ruimte om optimaal te werken en jouw bestelwagen efficiënt en geordend in te richten. Het nieuwe pand in Ninove zal ongetwijfeld een nieuwe wind en boost geven binnen T-Rack, klaar om de toekomst tegemoet te gaan.

Oplossingen op maat voor jouw bedrijf

Ontdek hoe T-Rack jouw bestelwagen kan inrichten met hoogwaardige dakdragers, glasdragers en accessoires. Bekijk onze productenpagina en maak een afspraak met onze experts om jouw bestelwagen op maat uit te rusten voor jouw werkbehoeften. T-Rack Ninove, jouw betrouwbare partner voor stevige constructies van 100% Belgische makelij.