Offerte Aanvragen
+

Mercedes Sprinter accessoires voor de vloot van D-Lux Daylight

D-Lux Daylight, een specialist in lichtkoepels, lichtstraten, en rookafvoersystemen uit Sint-Laureins, streeft naar optimalisatie van hun operationele efficiëntie met een geüpdatete vloot van Mercedes Sprinters. Om dit doel te bereiken, hebben ze T-Rack ingeschakeld voor aangepaste Mercedes Sprinter accessoires.

OPTIMALISATIE VAN LAADCAPACITEIT

T-Rack heeft hoogwaardige dakdragers en ladders speciaal ontworpen voor de Mercedes Sprinter. Hierdoor werd de capaciteit en toegankelijkheid van deze voertuigen voor D-Lux Daylight geoptimaliseerd. Onze robuuste, maar lichtgewicht dakdragers vergroten de laadcapaciteit aanzienlijk, ideaal voor het transporteren van lichtkoepels en ander groot materiaal.

SAFETY FIRST VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Samen met de op maat gemaakte ladders, die aan de achterdeur van elke Mercedes Sprinter werden gemonteerd, faciliteren wij niet alleen de toegang tot de lading, maar ook het laden en lossen ervan. Deze Mercedes Sprinter accessoires zorgen voor een veilige werkervaring voor de technici van D-Lux Daylight.

EFFICIËNTE VLOOT

Ben je op zoek naar dakdragers of andere Mercedes Sprinter accessoires die de capaciteit van je vloot verhogen en tegelijkertijd de operationele efficiëntie verbeteren? T-Rack biedt geavanceerde oplossingen en op maat gemaakte Mercedes Sprinter accessoires die perfect aansluiten bij de behoeften van je elektrische voertuig. 

Contacteer ons voor persoonlijk advies en een offerte op maat voor de beste Mercedes Sprinter accessoires die jouw bestelwagens omvormen tot een praktische en efficiënte mobiele werkplaats.