Offerte Aanvragen
+

Mercedes Sprinter accessoires: de oplossing voor veilig glasvervoer bij Feral Group

Feral Group, een staalverwerkend bedrijf in smeedijzeren schrijnwerk, had dringend behoefte aan een oplossing om grote glasplaten veilig te kunnen vervoeren zonder deze demontabel te moeten maken. T-Rack kwam hier met de perfecte oplossing: een externe glasdrager voor hun Mercedes Sprinter bestelwagen. 

DE JUISTE KEUZE VOOR GLASVERVOER

Het team van T-Rack begreep de specifieke behoeften van de klant en installeerde een zwarte externe glasdrager als accessoire op de Mercedes Sprinter. Hierdoor kan Feral Group nu grote stukken glas veilig vervoeren zonder dat deze in de bestelwagen hoeven te worden geladen en diagonaal geplaatst moeten worden.

SNELLE SERVICE

Feral Group koos voor T-Rack als partner vanwege de goede sales en communicatie, maar vooral vanwege de snelheid van uitvoering. Bij T-Rack begrijpen we dat tijd geld is en daarom hebben we ervoor gezorgd dat de installatie snel en efficiënt verliep, zonder enige verstoring van de dagelijkse werking binnen Feral Group.

ALLES OP MAAT

Elke klant is anders en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke vereisten van onze klanten. Wil je ook een externe glasdrager of andere accessoires voor je Mercedes Sprinter? Vraag vandaag nog je offerte aan en samen bekijken we alle mogelijkheden!